Hvem er vi

Mit navn er Gitte – jeg er salonejer og har drevet NewCutz siden 2010.

Jeg blev uddannet fra Herning Tekninskskole i 2001 og har siden levet og åndet for at skabe smukt hår og for at give kunderne en god frisøroplevelse, hvor der også bliver lyttet. Jeg lægger vægt på at imødekomme dig, når du kommer ind i salonen og at give dig en professionel personlig og nærværende service – væk fra hverdagens stress og jag.

Alle er velkommen og jeg udfører alle behandlinger uanset om du har krøller, glat hår er 3år eller 90 år. Min passion er at levere en god klipning og en smuk farve og at vejlede dig i de rigtige produkter, så du får det bedste ud af dit hår.

Jeg holder mig opdateret på kurser i ind og udland og på de sociale medier og elsker at se de nyeste klippeteknikker og farveteknikker. Jeg elsker at nørde i indhold af produkter både dem vi bruger i dit hår og de produkter som du kan købe med hjem. Det er vigtigt for mig at der er tænkt grundigt over hvilke produkter vi bruger, så du også ved det ikke er tilfældige produkter vi står og bruger i dit hår.

Håber vi ses i mit frisørunivers 🙂


Mit navn er Marianne Jakobsen.

Jeg har været frisør i over 20 år og mine erfaringer i brancen spænder vidt.

Passion, grundighed og kreativ nysgerrighed er drivkraften i mit arbejde som frisør. For at levere den bedste oplevelse for dig som kunde, er jeg dedikeret til løbende at udvikle og forbedre mine færdigheder og håndværk. Jeg holder mig opdateret ved at være på kursus, hvor jeg bliver udfordret, og får inspiration og sparring fra andre dygtige fagfolk.

Den nysgerrighed, og lyst til at udvikle mig, ønsker jeg at give videre i mit arbejde med mine kunder

Jeg bestræber mig på at give en god oplevelse af grundighed, passion og forståelse for dine ønsker, da personlighed også afspejles i frisuren. Jeg elsker at arbejde med alt slags hår og tager mig god tid. Ingen kunder eller hår er ens og forskellige typer hår, kræver forskellige behandlinger og pleje.

Inden jeg blev selvstændig hos NewCutz har jeg arbejdet som underviser hos bla. Loreal og Schwartzkopf og værete faglærer på frisørskolen i Herning.

Jeg glæder mig til at se dig i salonen.

Marianne Jakobsen


Velkommen til en verden af fantastisk hårpleje og kreativ styling! Mit navn er Lotte – med over 15 års erfaring inden for frisørfaget. Gennem årene har jeg opnået en viden og dygtighed inden for alle typer hår. Uanset om du har glat, bølget, krøllet, fint, langt eller kort hår, er jeg her for at hjælpe dig med at opnå den perfekte frisure, der fremhæver din naturlige skønhed.

Min erfaring med naturligt krøllet hår, har givet mig en særlig indsigt i krøllet hårpleje og styling. Jeg forstår udfordringerne ved at have krøller og ved, hvor vigtigt det er at pleje og style den korrekt. Uanset om du ønsker at forbedre dine naturlige krøller eller skabe en helt ny stil, er jeg eksperten, der kan hjælpe dig.

Hos mig er det ikke bare en klipning – det er en personlig behandling, hvor jeg lytter til dine ønsker og behov. Jeg skaber frisurer, der passer til din ansigtsform, din livsstil og din personlighed.

Jeg holder mig opdateret med de nyeste trends og teknikker inden for frisørbranchen. Uanset om du har brug for en enkel klipning, en farveforandring eller en elegant opdatering af din stil, er jeg her for at hjælpe dig.

Glæder mig til at se dig i min frisørstol.